dinsdag 24 september 2013

Modeshow

Mijn gebrek aan tijd en energie uit zich rechtstreeks in mijn gebrek aan stukjes schrijven.
Echt, ik vraag me de laatste tijd af hoe ik het ´vroegaahh´ toch deed.

Maar goed, ik had dus die modeshow zondag. In Charleroi, daar waar niemand mij kent.
Waar ik een beetje plankenkoorts had verwacht net voor ik op zou moeten, bleef het windstil. Geen spoortje zenuwen te bespeuren, geen enkel moment. Ik moest met mijn groep tien keer de rode loper over, dus er was geen tijd voor zenuwen. Het was simpelweg: omkleden, lopen, haasten, haasten, haasten, omkleden, lopen, haasten, haasten, haasten. En dat zo´n twee uur lang. Maar wat was het leuk.
Mijn twee grootste supporters vertrokken jammer genoeg vroegtijdig, dus zij kregen deze keer niets mee van de show. Gevalletje van vermoeide peuter die het geen uren volhield in Charleroi. We moesten er namelijk al een paar uur op voorhand zijn, daar in dat winkelcentrum waar de winkels pas zouden opengaan nĂ¡ de show. Geen ruk aan, dus, die uren dat mama opgemaakt werd. Dus gingen ze naar huis, die twee mannen van mij. Wat miste ik ze, ook al kon ik sowieso niet bij ze zijn. Volgende keer beter, hoop ik.

De kapper, visagiste en stylisten hebben trouwens goed hun best gedaan, vond ik.Een strik, gemaakt van mijn eigen haren. Apart, maar ik vond het superleuk!
En vriendlief? Die vind dat ik op Minnie Mouse leek. Maar laat ik dat maar als compliment opnemen. Je loopt immers niet elke dag over de rode loper (echt!), of je nu een tekenfilmfiguur bent of niet.

3 opmerkingen:

 1. Leuk hoor! Logisch dat je kleine is afgehaakt, maar hij (en jij) zal wel een volgende keer krijgen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je ziet er goed uit. Ben nu wel benieuwd ook naar een foto als mama buiten de rode loper!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit joh, jammer dat er geen foto's bij zitten van de show zelf ;)
  En die strik in je haar/van je haar zag ik toevallig net ook op een foto van een meisje in een mamamagazine.

  BeantwoordenVerwijderen