vrijdag 27 december 2013

Kerstproof

Ik heb weer even tijd gevonden om tot mijn laptop te rollen. Blame the holidays.
Kerstmis: twee (en in ons geval drie) dagen met marginaal veel eten (ben ik de enige die na de hapjes en het voorgerechtje al vol zit, maar toch nog blijft doorstampen tot tenminste het hoofdgerecht?), veel teveel snoep, tientallen pakjes en vooral veel familie en vrienden om ons heen.
Als ik niet minstens drie kilo ben bijgekomen, dan weet ik het ook niet. En dan moet Nieuwjaar nog komen, gottegot..

Maar laten we het eens even over de kerstkaartjes hebben. De voorbije twee jaar liet ik kerstkaartjes maken met in het eerste jaar een foto van Diego in elfenpak en vorig jaar een foto van ons drietjes. Dat was dus ook dit jaar het plan. Ik ging op zoek naar een gepaste foto´s, scrolde door de honderden foto´s die mijn Diego-mapjes rijk zijn en vond... niks! Ten eerste was er geen degelijke foto van ons drie te bespeuren, behalve eentje in volle zon aan het zwembad. Niet echt topmateriaal, dus. Ook was er geen enkele foto van Diego die kerstproof was. Noem me kieskeurig, maar ik kon dus mijn haren uit mijn hoofd trekken. Zóveel foto´s, en niet eentje om een kerstkaartje van te maken. Triestig, zeg ik u.
Tegen de tijd dat ik wél kerstproof material had, was het te laat om nog te bestellen. Dubbelzucht.
Dit jaar dus geen fotokaartjes, maar wel ultracoole uitdewinkelkaartjes die we zélf, echt helemaal zélf gekozen en gekocht hebben. Kerstproof!

1 opmerking: