woensdag 24 juli 2013

Heftig!

Dit heb ik dus nooit begrepen.

Elke zomer hoor je het weer, die en die zijn hun kindje in hun veel te hete auto laten zitten. Oepsie, foutje. Woedend word ik ervan! Echt, ik mag nu wel harteloos klinken en die mensen mogen hen och god ocharme misschien echt vergeten zijn en zelf slachtoffer zijn en en en, maar dit is gewoon... Ik weet er niet eens een woord op te plakken. Je ziet je eigen kind toch niet zomaar even over het hoofd?!

Gejankt heb ik met dit filmpje. Tranen met tuiten. Maar nog niet zo erg als die kleine kindjes die elk jaar weer in de auto vergeten worden en stikken.

2 opmerkingen:

  1. De video lijkt me overdreven gespeeld, maar de vreselijke waarheid is dat het iedereen kan overkomen. Ook jou en mij. Lees anders dit verhaal van de Washington Post over de vader die aangeklaagd werd omdat hij zijn kindje in de auto had laten zitten. Het is me jaren bijgebleven. Lezen op eigen risico natuurlijk.

    http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2009/02/27/AR2009022701549.html

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, het stel in Zeeland zat even lekker op het terras van een strandtent...dachten hun baby van 8 maanden even lekker te laten slapen in de auto. COME ON!!!

    BeantwoordenVerwijderen