dinsdag 26 november 2013

Breien

Ik ben terug van niet echt weggeweest, want jahaaa: het boek is totally verbeterd! Nachten heb ik doorgehaald, maar echt, er is een einde aan gekomen!

Ineens dacht ik van ´Goh, eigenlijk heb ik toch tijd teveel en doe ik de hele dag niks anders dan met een grasspriet in mijn mond liggen, waarom zou ik mijn tijd niet nuttig spenderen?´ En dus ging dit moedertje aan het breien. Na wat klungelen ging ik naar mijn nicht voor wat nodige bijles en je raadt het nooit, IK KAN HET DUS GEWOON!
Ik heb nu zo´n halve sjaal af, die eigenlijk voor Diego bedoeld was, maar veel te breed is uitgevallen, maar he, IK KAN DUS WEL GEWOON BREIEN!
Deze sjaal wordt dus fijn voor mezelf, of voor iedere andere geïnteresseerde die een sjaal met wat rafeltjes wenst. Mijn breinaald is immers wat gaan splinteren (die prullen van de Action ook), dus voor de sjaal op kinderformaat stap ik over op ijzeren naalden. Geen rafels voor mijn pruts (die overigens voor de eerste keer in zijn leven aan de aerosol moet, arm schaap).
Ik zit ´s avonds dus regelmatig breiend voor de tv en Vriendlief, die vindt het heel erg grappig.
Lach je een ongeluk, jonk, maar je bent gewoon jaloers want IK KAN HET DUS GEWOON en jij lekker niet!

2 opmerkingen:

  1. You go girl! Lekker bezig, toch? Laat m maar lachen. Heeerlijk ontspannend, beetje breien...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat goed zeg. Ik kan het zelf niet en de tijd om het te leren heb ik helaas niet, maar wie weet ooit....

    BeantwoordenVerwijderen