zondag 1 december 2013

De Grote, Vermoeiende Sinterklaasshow

De Grote Sinterklaasshow, wat keken we ernaar uit!
Gisteren was het dan zover! Diego was helemaal in de wolken dat hij zijn idolen zou gaan zien en ik was op mijn beurt helemaal in de wolken bij het zien van zoveel enthousiasme en blijdschap!
Het was magisch mooi. Hoewel Diego voor de aanvang van de show nog wat bang was (´Beetje eng, mama´) was hij  om van zodra de show begon. Zo mooi hoe geconcentreerd hij zat te kijken met zijn grote ogen en bolle wangetjes, ik zat met tranen in mijn ogen.
Zo rond de helft van de show begon hij te geeuwen en in zijn ogen te wrijven. Zoveel artiesten ineens, het is ook niet niks natuurlijk. Maya, Samson, Piet Piraat, Plop, Prinsessia (waar ik overigens nog nooit van gehoord had), Rox, Bumba: vermoeiend seg, zo´n show!
Het kijken met grote ogen veranderde in kijken met steeds kleinere oogjes. Net voor Mega Mindy gaf hij de strijd tegen de slaap op. Met wat weemoed keek ik naar ons mooie, slapende mannetje. Na Mega Mindy kwam het moment suprême, de aankomst van de Sint! Zo jammer, dat hij dat niet kon zien. Ook het optreden van K3, waarnaar hij zo had uitgekeken, heeft hij gemist.
Een kwartiertje later werd hij wakker door het grote licht dat weer aanging. Hij kon nog net een glimp opvangen van Sinterklaas. En hij zwaaide naar hem, zo lief als hij is.
Ondanks het, ik geef het toe, klein baalmomentje langs mijn kant, moet ik zeggen: het was prachtig!
Hij kwam, zag... en viel in slaap. Maar vooral: genoot ten volste van al dat moois. Die ene artiest meer of minder, ach... Wie moe is, moet slapen, hé! (Gold dat ook maar voor moeders)
En Sinterklaas, die zien we volgende week weer, als hij bij oma en opa op bezoek komt!

2 opmerkingen:

  1. Spannend hoor, zo'n show voor die grote kleine helden....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach gossie, wat zielig dat hij het niet tot het einde heeft volgehouden...

    BeantwoordenVerwijderen