woensdag 15 januari 2014

Stiekem

Ik haat autostrades. Ik vind ze lelijk, kaal, koud en ik rij er gewoon niet graag op.
Ik vind het ook verschrikkelijk om in te moeten voegen als ik de autostrade oprij. Spiegel kijken, achter mij kijken, het Cars-zonnescherm van mijn raam grissen, panikeren en nog eens heel goed kijken of ik door kan. Zoveel paniek, niks voor mij.
Dan: vrachtwagens. Echt waar, die vind ik zo mogelijk nog erger dan de autostrades zelf. Zeker als ze elkaar proberen in te halen, maar net niet snel genoeg gaan, zodat je geen kant meer uit kan en noodgedwongen hun 80km/uur moet volgen. LEER RIJDEN!

Ik zal binnenkort minstens tweemaal per dag op de autostrade te vinden zijn., op weg naar The Job. Ik kijk er nu al tegenop (maar ook niet echt, want ik heb the best job ever te pakken en daar rijd ik voor mijn part 10 autostrades voor!)
Duimen jullie met me mee op niet teveel vrachtwagens?
Al hebben ze ook wel een bepaald nut: ik kan me er met mijn klein autootje achter verstoppen om zo een excuus te hebben om niet te snel te hoeven gaan, want inhalen is ook best eng. En heeee, ik kan echt niet door hoor, veel te gevaarlijk met al die snelle auto's die voorbij razen.

Ik weet ook niet wat ik met dit stukje wil. Beetje lekker klagen over helemaal niks.
En ohja, en stiekem gewoon even vermelden dat ik dus The Best Job EVER te pakken heb.

7 opmerkingen:

 1. Succes met je nieuwe baan! Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En dan wil ik natuurlijk graag weten welke job jij dan nu te pakken hebt?! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mogen we benieuwd zijn en vragen wat The Best Job EVER is?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Natuurlijk :-)
  Ik word midden februari aangesteld als Verkoop- en Marketingondersteunende medewerker, wat ongeveer wil zeggen dat ik brochures en reclamefolders schrijf en lay-out, databases bijhoud, de verkoop tracht te optimaliseren, directie op de hoogte houd van de vooruitgang en het systeem up to date houd wbt prijzen, stockage etc etc. Helemaal iets voor mij, zeker het schrijfgedeelte. Een kantoorjob heeft me altijd goed gelegen,
  Ennnnn het mooie: de werkuren! Ik werk ma, di, do en vrij van 10u tot 14u30 (wat wil zeggen dat ik Diego kan brengen naar en ophalen van school zonder dat hij maar een minuut doorheeft dat ik weg ben) en woe van 9u-13u (dan moet mijn mama hem afhalen, maar een uur later ben ik alweer daar).
  In tegenstelling tot mijn vorig werk, hoef ik Diego dus amper een uurtje per week 'extra' te missen. In de winkel was dat veel meer geweest. Dat, plus het feit dat ik het heerlijk werk vind (en de collega's lijken me ook super), maakt voor mij dat het The Best Job Ever!! is! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wooow, dat klinkt fantastisch! Gefeliciteerd dus nogmaals en héél veel plezier!!

   Verwijderen
 5. Gefeliciteerd met je nieuwe job!!!
  Succes met het heen en weer rijden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw, die uren alleen al maken het inderdaad the best job ever! En al die andere zaken maken het alleen maar nóg beter. Veel succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen